CreditPoint header

Как да отпразнуваме Свети Валентин според бюджета си


linzer-heart-cookies

Денят на влюбените наближава и за всеки от нас е трудно да не се увлече по романтичните декорации в червено и розово. Всяка влюбена двойка чака този ден, за да изрази чувствата си в подаръци и мили жестове. Има най-различни начини, по които да покажете на любимия човек, че е специален. Но често хората, в стремежа си да докажат любовта си, залитат в купуването на много скъпи подаръци. Често дори прибягват до употребата на бърз кредит, за да подарят романтична ваканция, скъпо бижу или фантастична вечеря в модно заведение. Често, когато е влюбен, човек мечтае и не успява да прецени реално има ли възможност за такива покупки. Консултантите на Credit Point ви предлагат няколко съвета, как да подхождате към подаръците за Деня на влюбените и как да отговаряте на очакванията на любимия, без това да навреди сериозно на семейния бюджет.

Помислете Реално

Филмовата индустрия е пренаситена с романтични филми и примери за изява на чувствата. За съжаление не всяка сцена от филм е приложима в ежедневието. Може би е най-добре да помислите какво прави половинката ви щастлива. Може да са мили думи, написани на лист, сложен в плик, може да е малък ръчно направен подарък. Хубавото на всички тези варианти е, че често разходите по тях са почти нищожни, а с вложеното внимание и старание ще покажете на любимия човек, че е специален за вас. Фокусирайте се над малките неща. Все пак този ден не е по-различен от всички останали, в които изразявате любовта си.

Направете подаръка Смислен

Класическите подаръци за Свети Валентин са банални, тривиални и колкото и да са хубави и блестящи, не винаги придават значение на връзката ви. Вложете малко повече усилия и креативност и измислете персонален подарък за половинката си. Това може да е тениска/пижама с щампа на любима картинка, персонализиран разделител за книги, чаша с ваша снимка, фотоалбум с любимите ви общи снимки и т.н.

Друга забавна идея е да пресъздадете първата си среща или първата си вечеря в заведение, от началото на връзката ви, но този път в домашни условия. Може заедно да приготвите вечерята, която сте си поръчали първия път и след нея да си пуснете първия филм, който сте гледали заедно.

Нека бъде Семпло

Ако пък не ви идват никакви идеи за подарък, може да се разберете помежду си, вместо да си правите подаръци, да напишете на един лист всичко, което харесвате и обичате в другия. Прочетете си ги след приятната вечеря и се забавлявайте. Така ще си дадете сметка за всички хубави моменти, които сте прекарали заедно, ще си припомните всички прекрасни спомени. Това е наистина емоционален подарък и – абсолютно безплатен.

Понякога, по-малкото наистина е повече. Чрез изместване на фокуса от материалните подаръци, бижутата, парфюмите, които се подаряват на Свети Валентин върху всички малки моменти и емоции, които любимият човек ви дарява всеки ден, можете да откриете, че наистина този ден е малко по-специален от другите дни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Credit Point
DSK bank